Daria Baiocchi Live+video IT 2011/12

 
 


Daria Baiocchi is een pianiste die tevens elektronische muziek componeert. Zij geniet van een levendige internationale carrière en treedt wereldwijd op. Haar internationaal bekroonde composities zijn op grote schaal uitgevoerd in theaters en concertzalen. In 2011 kon men Daria Baiocchi live aan het werk te zien en horen op het eerste PNEM Sound Art Festival.  In 2012 kon u haar muziek horen bij 'Cold' en 'Oh! identity'.


Piano Insidewww.soundcloud.com/dariapi


Cold

Danny Germansen is een autodidact filmmaker en videokunstenaar. Zijn fascinatie voor het menselijk lichaam krijgt vorm in zijn kunstzinnige werken welke zijn geïnspireerd door zijn leven met een handicap, depressie en zenuwinzinking. Danny heeft gewerkt in internationale projecten zoals het 'CORPSE' videoproject en 'HEP' een video project over menselijke emoties.


www.vimeo.com/dannygermansen


Oh! identity

Libera Mazzoleni (1948) is als veelzijdig internationaal beeldend kunstenaar geworteld in de jaren '60. Daarna heeft zij op een zeer persoonlijke manier gewerkt aan haar eigen expressieve onafhankelijkheid: in grote polyester beelden, foto's, performances, boeken en schilderijen, video's en dvd's onthult ze alsmaar de vervlechting van experimenteel onderzoek en kritische reflectie. Centraal daarin staat haar relatie met moderniteit en onderzoekt zij wat het betekent om kunst te maken.


www.liberamazzoleni.it


Dario_Sanfilippo.html